Hvorfor en bog om ar?Vi har efterhånden raffineret vores samfund og vores kroppe så meget, så det, der er tilbage at justere nu, er marginaler, der kan gøre os lidt mere konkurrencedygtige på markedet, lidt mere tonede i musklerne eller lidt mere effektive i behandlingsproceduren.


Kroppen er evig genstand for forfinelse, og måske denne evige optagethed af vores ydre, kan ses som en forsikring om at blive set og høre til.


Bogen er en invitation til at se os selv og hinanden, som vi virkelig er. Med alle de spor, livet har sat i os. Det er en invitation til at tænke vores ar som en indgang til den sårbarhed, der giver os empati til at sætte os i andre menneskers sted.Vi har glemt, at vi er en del af naturens cyklusVinterbillederne i bogen er en påmindelse om, at vi er en del af naturens cyklus. Vi oplever alle årstiderne i vores egen krop, og vi kan se hverdagsproblemer såvel som større livskriser som et udtryk for, at et menneskeliv indebær skift mellem sommer og vinter.


Vi kan ikke leve i en evig sommer – om end vi gerne ville. Vi kan forsøge at planlægge vores liv, spise sundt, motionere og holde os opdaterede på nyheder og børstal, men livet har sin egen forunderlige måde at bringe kaos, mørke og uro ind i vores liv. Selvom vi gør alt for at undgå det.


Måske fordi disse erfaringer også er essentielle for den fulde oplevelse af,

hvad det vil sige at være menneske.Bestil bogen herSkriv din adresse og telefonnummer i beskedboksen, samt hvilket navn der skal stå, hvis du ønsker bogen signeret.


Så sender jeg dig en faktura, og du får så bogen tilsendt, så snart den kommer fra tryk i September.